Bloemkool met tomaat en kaas

Bloemkool met tomaat en kaas

Ik vind bloemkool niet heel lekker, dus ik eet het eigenlijk alleen in een gerecht dat ervoor zorgt dat het niet naar bloemkool smaakt. Jason vindt dit gerecht vooral erg lekker omdat hij de bloemkool er wel in terug proeft. Ik vind voornamelijk het kaas en tomaat gedeelte lekker met af en toe een stukje bloemkool erbij.
 
Kook of stoom de bloemkoolroosjes tot ze bijna gaar zijn.
verwarm de oven voor op 220 graden.
Bak in een andere pan de uitjes aan met wat olie, doe hier ook de de knoflook bij.
Doe de tomaten erbij een laat dit pruttelen zodat er zich een saus vormt. Haal de pan van het vuur en roer de basilicum erdoor.
Doe de drie eieren in een kom en klop deze los, doe er zout, peper, cayennepeper en oude kaas bij en meng dit erdoorheen.
Roer de de bijna gare bloemkool door het eimengsel en giet dit in een ingevette ovenschaal.
strooi de jonge kaas erover en zet 20 minuten in de oven.